Har du frågor om vår gravidbox?

Här har du svaren

När du fyllt i formuläret så kommer du till erbjudandet. Du kommer även att få ett mail med våra erbjudande, och baserat på barnets förväntade födelsedatum kommer du sedan att få fler erbjudande i din mailbox. Du kan när som helst avregistrera dig och vi tar då bort alla dina uppgifter från vårt register.

Produkterna varierar från tid till annan men vår målsättning är att alltid ha attraktiva erbjudande. 

Vi skickar ut dina erbjudande direkt efter det att du skrivit upp dig – ibland hamnar våra mail dock i skräpposten. För att undvika detta så lägg gärna till gravidbox.nu som säker domän hos din mailleverantör. Ta även en titt i skärpboxen och om du hittar mailet där så markera det som “ej skräp”.

I bland kan även olika externa problem leda till en fördröjning av utskickat. Vänta därför i 24 timmar innan du försöker att göra en ny anmälan.

Om du inte längre vill ha våra mailutskick så kan du när som helt avregistrera dig via länken som finns längst ner i alla mail vi skicka ut. Vill du avregistrera dig från erbjudande från några av våra partners, så tar du kontakt med respektive partner under fliken Avregistrera. Kontakta de du inte längre vill ha erbjudande från.

Du kan skriva upp dig på en gravidbox för varje barn du väntar. Så om du vid tidigare graviditet tagit del av våra erbjudande så går det bra att även göra det nu. Väntar du tvillingar så går det bra att skriva upp dig för båda barnen, men tänk då på att använda olika mailadresser för respektive barn.